top of page

 

Avbokning/ombokning


Avbokning/ombokning måste ske senast 3-timmar innan behandlingens start.

Vid missad/ej avbokad behandling faktureras/debiteras fullt belopp detta gäller även vid sjukdom.  Vi önskar att du är på plats 3-5min innan din behandlingen. Om en kund inte kommer till sin bokade tid, fakturerar jag hela behandlingskostnaden. Fakturan skickas vanligtvis ut via e-post som PDF och SMS. Ingen fakturaavgift om fakturan betalas inom 14 dagar.

Göra avbokning/ombokning via sms, ej via telefonsvararen. Sms:a 070-6316666 

Om vi inte svarar när ni ringer är vi troligen upptagen med behandling. Skriv då gärna ett meddelande eller sms så återkommer vi så snart vi bara kan. 

 

Skriv då vilken behandling och tid du önskar samt dina kontaktuppgifter

(exempel : namn, personnummer och e-post). Du ansvarar för att kontrollera så du fyllt i rätt uppgifter på e-post samt telefonnummer för bekräftelse. Vi kommer att skickas en bekräftelse och en påminnelse som skickas automatiskt via bokningssystemet och/eller via e-post / SMS.

Epassi / Friskvårdsbidrag 

Köp med Friskvårdsbidrag som omvandlas till presentkort för behandlingar är personliga. Personligt presentkort eller klippkort är giltigt 6 månader från inköpsdatum och går alltså inte att ge bort ett presentkort till någon annan.

bottom of page