top of page
Rygg, nacke och axlar massage:  30 min 

Här masseras rygg, nacke, axlar, händer, armar och huvud med mjuka och sköna rörelser, tryck och strykningar. Massagen är mycket avslappnande och det är en mjuk massage så passar den för personer som vill koppla av.  Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Man mår bra både i kropp och själ. 

Rekommenderas för den som har inte så mycket tid eller som bara vill prova massage för första gången. 

Oljemassage:​  60 min 

Min unika vanliga oljemassage. Det är en mjuk massage. Oljan är en skyddande och återfuktande barnolja för att förbättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar.

Rekommenderas till personer som gillar en mjuk massage. 

Hot Oljemassage:​  60 min 

Hot oljemassage är mycket avslappnande. Skön avslappnande massage med värme oljor.  Oljan är en skyddande och återfuktande barnolja för att förbättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. Massagen är mycket avslappnande och det är en mjuk massage så passar den för personer som vill koppla av.  Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Man mår bra både i kropp och själ. Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar.

Rekommenderas till alla som vill koppla av. 

 

Kombination Massage:  ​60 min 

Min unika kompletterande blandning av Thaimassage och Djupvävnad massage. Oljan och liniment är ett extrakt från örter och själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. 

Vid önskemål kan man även fokusera massagen till ett specifikt område till exempel skuldror och axlar. Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar. Rekommenderas till personer som gillar en lagom hård massage.

Hot stone massage: ​ 30 min 

Hot stone massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Stenarna mjukar upp muskelspänningar och ger energi. Här masseras rygg, nacke, axlar, händer, armar, amsikte och skalp med mjuka och sköna rörelser. Det är en avslappnande massage med varma oljor och passar för alla.

 

Fotmassage: ​30 min

Denna metod går många tusen år tillbaka och involverar en mjuk stimulation av akupressurpunkter i fötterna som har en direkt koppling till olika organ och körtlar. På dessa punkter i fötterna stimuleras harmoni och balans i kroppen. Det börjar att Fötterna tvättas noggrant och du får sätta dig i en bekväm position. Efter detta smörjs fötterna in med baby olja. Fotmassagen börjar och alla vitala punkter behandlas i foten. Denna behandling är mycket avslappnande och det är inte alls ovanligt att man nickar till och somnar ibland.

Rekommenderas till alla som har ett stående arbete och besvär med ben och fötterna. 

 

ThaiYogamassage: ​  60 min 

Thaimassagen är en kombination mellan yoga, stretching och tryckmassage på olika punkter i energilinjer. Dessa rörelser med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar. Har man problem med musklerna så kan man uppleva smärta på dessa ställe under behandlingen, men då vet man också att vår terapimassagen ger effekt. Den ger en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig en bättre hälsa och ditt välbefinnande tillbaka.  

Rekommenderas till personer som gillar stretchande massage, vill öka flexibiliteten, ta bort spänningar i musklerna och lederna, stimulera olika inre organ. Du får en inre balans i kroppen.

massage i Mjölby
massage i Mjölby
Hot stones massage i Mjölby
Thaimassage i Mjölby
bottom of page