top of page

Behandlingar 

Alla priser är angivna inkl. moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på hemsidan utan föregående avisering. Behandlingstiden inkluderar förberedelse, konsultation och ombyte. Vi önskar att du är på plats 3-5min innan din behandlingen.

 

Hittar du ingen tid som passar dig Sms:a 070-6316666. Skriv då vilken behandling och tid du önskar samt dina kontaktuppgifter (namn, personnummer, mobilnummer och e-post). Du ansvarar för att kontrollera så du fyllt i rätt uppgifter på e-post samt telefonnummer för bekräftelse.


Avbokning/ombokning måste ske senast 3-timmar innan behandlingens start. Vid missad/ej avbokad behandling faktureras/debiteras fullt belopp detta gäller även vid sjukdom. 

Göra avbokning/ombokning via sms, ej via telefonsvararen. Sms:a 070-6316666 

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage

40 min 495kr 

Behandlingen inleds med rengöring, och sedan masseras olika punkter i ansiktet, skalp, hals och dekolletage för maximal avkoppling och att frigöra spänningar. En härlig ansiktsmassage som ger dig total avkoppling och välbefinnande! Behandlingen inkluderar rengöring, sockerskrubb eller en ansiktsmask samt en lugnande mini thaimassage. Den kan vara skönt både för händer, armar, ben och fötter. Avslutade med applicera Artistry ansiktskräm med lätta rörelser över hela ansiktet och halsen. Ansiktsmassage anses också kunna minska stress och ge lindring vid kronisk huvudvärk

Klassisk massage

Kombination Massage

50-60 min 690-800kr  

Min unika kompletterande blandning av Thaimassage och Djupvävnad massage. Oljan och liniment är ett extrakt från örter och själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. 

Vid önskemål kan man även fokusera massagen till ett specifikt område till exempel skuldror och axlar. Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar. Rekommenderas till personer som gillar en lagom hård massage.

Rygg massage
 25 min 400kr

Här masseras rygg, nacke, axlar, händer, armar och huvud med mjuka och sköna rörelser, tryck och strykningar. Massagen är mycket avslappnande och det är en mjuk massage så passar den för personer som vill koppla av.  Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Man mår bra både i kropp och själ. 

Rekommenderas för den som har inte så mycket tid eller som bara vill prova massage för första gången. 

Hot stone massage

Hot stone massage

30 min 495kr

Hot stone massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Stenarna mjukar upp muskelspänningar och ger energi. Här masseras rygg, nacke, axlar, händer, armar, ansikte och skalp med mjuka och sköna rörelser. Det är en avslappnande massage med varma oljor och passar för alla.

Oljemassage

Hot oljemassage

50 min 650kr

Hot oljemassage är mycket avslappnande. Skön avslappnande massage med värme oljor.  Oljan är en skyddande och återfuktande barnolja för att förbättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. Massagen är mycket avslappnande och det är en mjuk massage så passar den för personer som vill koppla av.  Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Man mår bra både i kropp och själ. Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar. Rekommenderas till alla som vill koppla av. 

Thaimassage i Mjölby
50 min 650kr

Thaimassage ges vanligen med kläder på och utan olja. Man har löst åtsittande kläder på sig eftersom man rör på lederna mycket.

Thaimassagen är en kombination mellan yoga, stretching och tryckmassage på olika punkter i energilinjer. Dessa rörelser med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar. Har man problem med musklerna så kan man uppleva smärta på dessa ställe under behandlingen, men då vet man också att vår terapimassagen ger effekt. Den ger en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig en bättre hälsa och ditt välbefinnande tillbaka.  Rekommenderas till personer som gillar stretchande massage, vill öka flexibiliteten, ta bort spänningar i musklerna och lederna, stimulera olika inre organ. Du får en inre balans i kroppen.

För thaimassage, ta gärna med Dig ett par mjuka byxor och en lång eller kortärmad T-shirt.

Reflexology fotmassage

Fotmassage

25 min 400kr

Denna metod går många tusen år tillbaka och involverar en mjuk stimulation av akupressurpunkter i fötterna som har en direkt koppling till olika organ och körtlar. På dessa punkter i fötterna stimuleras harmoni och balans i kroppen. Det börjar att Fötterna tvättas noggrant och du får sätta dig i en bekväm position. Efter detta smörjs fötterna in med baby olja. Fotmassagen börjar och alla vitala punkter behandlas i foten. Denna behandling är mycket avslappnande och det är inte alls ovanligt att man nickar till och somnar ibland.

Rekommenderas till alla som har ett stående arbete och besvär med ben och fötterna. 

Hot oljemassage

Oljemassage

50 min 650kr

Min unika vanliga oljemassage. Det är en mjuk massage. Oljan är en skyddande och återfuktande barnolja för att förbättra själ, hälsa och stimulera blodcirkulationen. Massagen är len, rytmisk och upplevs därför som kan lösa upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär. 

Efter oljebehandlingen torkas oljan av med handdukar.

Rekommenderas till personer som gillar en mjuk massage. 

Getting a Facial
45 min 500kr
Massagen ges med varm olja och löser upp stress, ger ökat lugn och mental klarhet. Behandlingen startar med en helkroppsmassage. Därefter får ni  vända om massera nacke och dekolletage för maximal avkoppling och att frigöra spänningar och sedan massera olika punkter i ansiktet samt avkopplande bryn-massage och skalp massage. Massage anses också kunna minska stress och ge lindring vid kronisk huvudvärk. Forskning har visat att massage kan ha en positiv inverkan på sömnkvaliteten. 
bottom of page